Trendy Bingo levererar bingo på nätet – spela nu!

Trendy Bingo är bingosajten som erbjuder trevlig, rättvis och ärlig bingo på nätet. Du kan på sajten välja mellan flertalet bingospel och spela såväl 75-bollarsbingo som 90-bollarsbingo. Då och då anordnas roliga frågesporter och chattspel i chattarna och du kan där vinna fina bonusar och trevliga jackpottar. Trendy bingo lägger även ner mycket tid på bingonyheter och presenterar varje vecka nya jackpottar, bingobonusar, insättningsbonusar och bingovinster. Om dessa kan du läsa i det veckobrev som finns att öppna via hemsidan eller i de nyhetsbrev som skickas ut till alla medlemmar via mejl.

Spelar du bingo redan nu så är du förmodligen bekant med Trendy sedan tidigare. Om inte ska du definitivt ta dig tid och spela nu! Sajten är relativt liten men det finns ändock många bingospel att välja mellan. Om du behöver en paus eller lite spelvariation kan du bege dig till den spelavdelning som finns tydligt presenterad på bingosidans menyrad. Bredvid fliken ”BINGO” finns ”KASINO” och det är under den sistnämnda fliken som du finner spelunderhållning i form av spelautomater, poker och videopoker.

Precis som storsatjernas bingo på nätet så håller Trendys bingo hög kvalité vilket överensstämmer med Trendys Policy; att leverera säker och underhållande bingo på nätet för alla som vill spela på en sund och rolig nivå!

Under året kommer det garanterat att ske förändringar på sajten som kommer leverera nya bonusar, erbjudanden och vinstmöjligheter. Vår förhoppning är givetvis att nya bingospel och övriga spel lanseras. Det vore exempelvis en välkommen överraskning om man på sajten tod initiativet till en lansering av mönsterbingo och variantbingo, vilket idag saknas. Vad härligt det vore att på Trendy bingo kunna spela nu!

Det här inlägget postades i Trendy Bingo. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>